Quants dispositius es poden connectar simultàniament a TransFlower?

Es pot utilitzar una subscripció de tipus individual simultàniament en quatre dispositius, mentre que la subscripció empresarial és compatible amb sis dispositius, independentment de la plataforma (incloses les màquines virtuals). Podeu instal·lar-lo en qualsevol nombre de dispositius.

• 11 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?

Related Articles

Què és Transflower?

TransFlower és un proveïdor de serveis VPN per a empreses i empreses especialitzades en protol...