Еден клик,
Можете да добиете безбедност преку Интернет.
Напредна безбедносна заштита. Слобода на Интернет. Комплетно приватно.
4 $ / месец Нема ограничување на податоците
нарачајте сега
Добијте безбеден и приватен пристап до Интернет
Со ексклузивниот протокол за криптирање мрежна VPN мрежа Cisco, TransFlower има повисоко ниво во анти-откривање и анти-пукање. Ние нудиме побрзи, стабилни и практични шифрирани забрзани преноси (VPN) услуги за претпријатија и поединци. TransFlower ви дава душевен ум секој пат кога користите јавен Wi-Fi, пристапувате до лични и работни сметки на патот или сакате сами да ја чувате вашата историја на прелистување.
Заштитете ги сите ваши уреди
Дали користите Windows на работа, macOS дома и Linux за вашите специјални проекти? Нема проблем. Апликацијата TransFlower Serivce Severs и Cisco ја поддржуваат секоја од нив, плус апликации за iOS, Android и Android TV. О, најдобро од сè, со една сметка TransFlower, можете да обезбедите до 4 уреди истовремено.
Уживајте во брза и стабилна врска насекаде
Буферирањето е крајна бубачка, така што стримингот или преземањето датотеки со бавна интернет врска не е опција. Нема грижи овде! Изберете од серверите TransFlowers и уживајте во најбрзото искуство со VPN. Да имате повеќе сервери значи помалку оптоварување, а широк спектар на локации значи дека има поголема шанса да најдете еден во близина.