Installing and using TransFlower on iPhone and iPad

1. Després de comprar la subscripció, vés a la pàgina Els meus productes i serveis i fes clic a la que acabes de comprar.
  2. Comproveu l'adreça del servidor, el nom d'usuari i la contrasenya que s'han activat. Aquesta informació també s’enviarà a la vostra bústia registrada per correu electrònic
  3. Cerqueu i descarregueu "Cisco Anyconnect" a Apple App Store.

• Executeu Cisco Anyconnect , premeu Sense connexió per accedir al següent pas.

• toqueu Afegir connexió VPN

• Escriviu l'adreça del servidor amb l'adreça que heu obtingut del producte comprat a Adreça del servidor i deseu-la

• toqueu Permet continuar.

• Lliscar per connectar-se.

• Ompliu el nom d’usuari amb el nom d’usuari que vau obtenir del vostre producte comprat.

• Ompliu la contrasenya amb la contrasenya que heu obtingut del producte comprat i toqueu Connecta.

• La connexió té èxit i gaudeix de la teva exclusiva Internet privada al teu iPhone / iPad.

• 42 Els usuaris han Trobat Això Útil
Ha estat útil la resposta?