Installera och använda TransFlower på iPhone och iPad

1. När du har köpt prenumerationen går du till sidan Mina produkter och tjänster och klickar på den du just har köpt.
  2. Kontrollera serverns adress, användarnamn och lösenord som har aktiverats. Denna information kommer också att skickas till din registrerade brevlåda via e-post
  3. Sök och ladda ner "Cisco Anyconnect" från Apple App Store.

• Kör Cisco Anyconnect , tryck på Ingen anslutning för att gå in i nästa steg.

• tryck på Lägg till VPN-anslutning

• Fyll i serverns adress med adressen du fick från din köpta produkt i Serveradress och spara

• tryck på Tillåt för att fortsätta.

• Skjut för att ansluta.

• Fyll i användarnamnet med det användarnamn du fick från din köpta produkt.

• Fyll i lösenordet med lösenordet du fick från din köpta produkt och tryck på Anslut.

• Anslutningen är framgångsrik och njut av ditt exklusiva privata internet på din iPhone / iPad.