TransFlower installeren en gebruiken op iPhone en iPad

1. Nadat je het abonnement hebt gekocht, ga je naar de pagina Mijn producten en services en klik je op het abonnement dat je zojuist hebt gekocht.
  2. Controleer het serveradres, de gebruikersnaam en het wachtwoord die zijn geactiveerd. Deze informatie wordt ook per e-mail naar uw geregistreerde mailbox gestuurd
  3. Zoeken en downloaden van "Cisco Anyconnect" in de Apple App Store.

• Voer Cisco Anyconnect uit, druk op Geen verbinding om de volgende stap in te voeren.

• tik op VPN-verbinding toevoegen

• Vul het serveradres in met het adres dat je van je gekochte product hebt gekregen in Serveradres en sla op

• tik op Toestaan om door te gaan.

• Schuif om verbinding te maken.

• Vul de gebruikersnaam in met de gebruikersnaam die je van je gekochte product hebt gekregen.

• Vul het wachtwoord in met het wachtwoord dat je van je gekochte product hebt gekregen en tik op verbinden.

• De verbinding is geslaagd en geniet van uw exclusieve privé-internet op uw iPhone / iPad.