Installation og brug af TransFlower på iPhone og iPad

1. Efter at have købt abonnementet, skal du gå til siden Mine produkter og tjenester og klikke på det, du lige har købt.
  2. Kontroller den serveradresse, brugernavn og adgangskode, der er aktiveret. Disse oplysninger sendes også til din registrerede postkasse via e-mail
  3. Søger og downloader "Cisco Anyconnect" i Apple App Store.

• Kør Cisco Anyconnect , tryk på Ingen forbindelse for at gå ind i det næste trin.

• tryk på Tilføj VPN-forbindelse

• Udfyld serveradressen med den adresse, du har fået fra dit købte produkt, i Serveradresse, og gem

• tryk på Tillad for at fortsætte.

• Skub for at oprette forbindelse.

• Udfyld brugernavnet med det brugernavn, du fik fra dit købte produkt.

• Udfyld adgangskoden med det adgangskode, du fik fra dit købte produkt, og tryk på Opret forbindelse.

• Forbindelsen er vellykket, og nyd din eksklusive private internet på din iPhone / iPad.