Hva er Transflower?

TransFlower er en VPN-tjenesteleverandør for personlig og virksomhet som spesialiserer seg på Cisco-protol med TLS og DTLS.TransFlower tilbyr bare abonnementspakker som kan støttes for kunder å bruke med Cisco anyconnect vpn-klienter. Med apper for Windows, Mac, iOS, Android, Linux, rutere, samt manuelle konfigurasjoner for Linux, trådløse rutere.

VPN står for virtuelt privat nettverk, en sikker tunnel mellom to eller flere enheter. Koble til et VPN gir deg en kryptert tilkobling til internett. Dette lar deg holde deg privat, være sikker og få tilgang til det elektroniske innholdet du ønsker uansett hvor du er. Men sannheten er at all den gamle potten blir gammel og ikke lenger så trygg.

AnyConnect bruker HTTPS / SSL for å koble til mens den andre VPN-klienten kan bruke IPSEC, og Microsoft PPTP L2TP IPSEC. Generelt har VPN-klientene blitt drept, og bare AnyConnect-klienten støttes fremover.

Cisco AnyConnect VPN-er bruker TLS for å autentisere og konfigurere ruting, deretter DTLS for å effektivt kryptere og transportere den tunnelede VPN-trafikken, og kan falle tilbake til TLS-basert transport der brannmurer blokkerer UDP-basert trafikk. DTLS-protokollen som ble brukt av Cisco AnyConnect-servere, var basert på et ikke-standard utkast til DTLS 1.0, inntil støtte for DTLS 1.2-standarden ble lagt til i 2018.

Mye mer enn en VPN

Skjul IP-en og plasseringen din

Bla gjennom Wi-Fi-hotspots som flyplasser og kafeer og kjenner passordene, e-postadressene, fotografiene, bankdataene og annen sensitiv informasjon. Du kan ikke oppdage det. Sammenlign med noraml VPN-krypteringsmetoder, støtter Cisco Anyconnect Next-Generation Encryption, og også Ulike krypteringsmetoder støttet av AnyConnect VPN er listet nedenfor:

• Sterk kryptering, inkludert AES-256 og 3DES-168. (Sikkerhetsgateway-enheten må ha en sterk kryptolisens aktivert.)
  • Next-Generation Encryption, inkludert NSA Suite B-algoritmer, ESPv3 med IKEv2, 4096-biters RSA-nøkler, Diffie-Hellman-gruppe 24, og forbedret SHA2 (SHA-256 & SHA-384). (Gjelder bare IPsec IKEv2-tilkoblinger. Cisco AnyConnect Premium-lisens påkrevd.)

Krypter kommunikasjonen

Strøm alle showene og filmene dine i lynrask HD på hvilken som helst enhet. Vi har optimalisert nettverket vårt for å gi de høyeste hastighetene uten båndbreddegrenser og ulimitert trafikk. Last ned hva som helst på sekunder, og videochat med minimal buffering.

Se favorittinnholdet ditt

Fjern enkelt blokkering av nettsteder og tjenester som Facebook, Twitter, Skype, YouTube og Gmail. Få det du vil, selv om du blir fortalt at det ikke er tilgjengelig i landet ditt, eller hvis du er på et skole- eller kontornettverk som begrenser tilgangen.

Fjern blokkering av sensurerte nettsteder

Slutt å snuppe av myndigheter, nettverksadministratorer og din ISP. Med Cisco AnyConnect Secure Mobility Client som overvåker din online aktivitet, er det ingen som kan lese dataene dine, se hvilke nettsteder du besøker eller begrense visse typer trafikk, for eksempel streaming av video.

Unngå spionering og struping

Ved å skjule din IP-adresse og beliggenhet gjør Cisco AnyConnect det vanskeligere for nettsteder og tjenester å belaste høyere priser eller vise målrettet annonsering basert på beliggenhet. Unngå å bli overladet for en ferie eller en online bestilling.