Wat is Transflower?

TransFlower is een VPN-partner die zich kan wijden aan de organisatie en gespecialiseerd is in Cisco-protol met TLS en DTLS. Med-apps tot Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routebeschrijvingen en Linux, trådløse routers.

VPN staat voor virtual private network, een beveiligde tunnel tussen twee of meer apparaten. Als u verbinding maakt met een VPN, krijgt u een gecodeerde verbinding met internet. Hierdoor kunt u privé blijven, veilig blijven en toegang krijgen tot de online inhoud die u wilt, waar u ook bent. Maar de waarheid is dat al dat oude potocol oud wordt en niet meer zo veilig is.

AnyConnect gebruikt HTTPS / SSL om verbinding te maken, terwijl de andere VPN-client IPSEC en Microsoft PPTP L2TP IPSEC kan gebruiken. Over het algemeen zijn de VPN-clients uitgeschakeld en wordt alleen de AnyConnect-client in de toekomst ondersteund.

Cisco AnyConnect VPN's gebruiken TLS om routering te verifiëren en configureren, en vervolgens DTLS om het getunnelde VPN-verkeer efficiënt te versleutelen en te transporteren, en kunnen terugvallen op TLS-gebaseerd transport waarbij firewalls UDP-gebaseerd verkeer blokkeren. Het DTLS-protocol dat wordt gebruikt door Cisco AnyConnect-servers was gebaseerd op een niet-standaard pre-release concept van DTLS 1.0, totdat in 2018 ondersteuning voor de DTLS 1.2-standaard werd toegevoegd.

Veel meer dan een VPN

Verberg uw IP en locatie

Blader door Wi-Fi-hotspots zoals luchthavens en cafés, wetende dat uw wachtwoorden, e-mails, foto's, bankgegevens en andere gevoelige informatie niet kunnen worden onderschept. In vergelijking met noraml VPN-coderingsmethoden ondersteunt de Cisco Anyconnect Next-Generation Encryption en ook Hieronder staan verschillende versleutelingsmethoden die worden ondersteund door AnyConnect VPN:

• Sterke codering, inclusief AES-256 en 3DES-168. (Op het beveiligingsgatewayapparaat moet een sterke crypto-licentie zijn ingeschakeld.)
  • Versleuteling van de volgende generatie, inclusief NSA Suite B-algoritmen, ESPv3 met IKEv2, 4096-bit RSA-sleutels, Diffie-Hellman-groep 24 en verbeterde SHA2 (SHA-256 & SHA-384). (Alleen van toepassing op IPsec IKEv2-verbindingen. Cisco AnyConnect Premium-licentie vereist.)

Versleutel uw communicatie

Stream al je shows en films in razendsnelle HD op elk apparaat. We hebben ons netwerk geoptimaliseerd om de hoogste snelheden te bieden zonder bandbreedtebeperkingen en onbeperkt verkeer. Download alles binnen enkele seconden en videochat met minimale buffering.

Bekijk uw favoriete inhoud

Ontgrendel eenvoudig sites en services zoals Facebook, Twitter, Skype, YouTube en Gmail. Krijg wat je wilt, zelfs als je te horen krijgt dat het niet beschikbaar is in jouw land, of als je op een school- of kantoornetwerk bent dat de toegang beperkt.

Deblokkeer gecensureerde websites

Stop met rondneuzen door overheden, netwerkbeheerders en uw ISP. Met Cisco AnyConnect Secure Mobility Client die uw online activiteiten bewaakt, kan niemand uw gegevens lezen, zien welke sites u bezoekt of bepaalde soorten verkeer beperken, zoals streaming video.

Vermijd spionage en beperking

Door uw IP-adres en locatie te verbergen, maakt Cisco AnyConnect het voor sites en services moeilijker om hogere prijzen in rekening te brengen of gerichte advertenties op basis van locatie weer te geven. Voorkom dat u te veel in rekening wordt gebracht voor een vakantie of een online bestelling.