Hvad er Transflower?

TransFlower er en VPN-tjenesteudbyder til personlig og virksomhed, der er specialiseret i Cisco-protol med TLS & DTLS.TransFlower leverer kun abonnementspakker, som kan understøttes for kunder at bruge sammen med Cisco-alle-forbinde vpn-klienter. Med apps til Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere samt manuelle konfigurationer til Linux, trådløse routere.

VPN står for virtuelt privat netværk, en sikker tunnel mellem to eller flere enheder. Forbindelse til en VPN giver dig en krypteret forbindelse til internettet. Dette giver dig mulighed for at forblive privat, forblive sikker og få adgang til det online indhold, du ønsker, uanset hvor du er. Men sandheden er, at al den gamle potokol bliver gammel og ikke længere så sikker.

AnyConnect bruger HTTPS / SSL til at oprette forbindelse, mens den anden VPN-klient muligvis bruger IPSEC, og Microsoft PPTP L2TP IPSEC. Generelt er VPN-klienterne blevet dræbt, og kun AnyConnect-klienten understøttes fremover.

Cisco AnyConnect VPN'er bruger TLS til at autentificere og konfigurere routing, derefter DTLS til effektivt at kryptere og transportere den tunnelede VPN-trafik og kan falde tilbage til TLS-baseret transport, hvor firewalls blokerer UDP-baseret trafik. Den DTLS-protokol, der blev brugt af Cisco AnyConnect-servere, var baseret på et ikke-standardudkast til pre-release af DTLS 1.0, indtil support til DTLS 1.2-standarden blev tilføjet i 2018.

Meget mere end en VPN

Skjul din IP og placering

Gennemse fra Wi-Fi-hotspots som lufthavne og cafeer, der kender dine adgangskoder, e-mails, fotos, bankdata og andre følsomme oplysninger, kan ikke opfanges. Sammenlignet med noraml VPN-krypteringsmetoder understøtter Cisco Anyconnect Next-Generation Encryption og også Forskellige krypteringsmetoder understøttet af AnyConnect VPN er vist nedenfor:

• Stærk kryptering, inklusive AES-256 og 3DES-168. (Sikkerheds gateway-enheden skal have en stærk kryptolicens aktiveret.)
  • Næste generationskryptering, herunder NSA Suite B-algoritmer, ESPv3 med IKEv2, 4096-bit RSA-nøgler, Diffie-Hellman-gruppe 24 og forbedret SHA2 (SHA-256 & SHA-384). (Gælder kun IPsec IKEv2-forbindelser. Krævet Cisco AnyConnect Premium-licens.)

Krypter din kommunikation

Stream alle dine shows og film i lynhurtig HD på enhver enhed. Vi har optimeret vores netværk til at give de højeste hastigheder uden båndbreddegrænser og Ulimited trafik. Download alt på få sekunder, og videochat med minimal buffering.

Se dit yndlingsindhold

Fjern let blokeringen af websteder og tjenester som Facebook, Twitter, Skype, YouTube og Gmail. Få det, du vil, selvom du får at vide, at det ikke er tilgængeligt i dit land, eller hvis du er på et skole- eller kontornetværk, der begrænser adgangen.

Fjern blokering af censurerede websteder

Stop med at snuppe af regeringer, netværksadministratorer og din internetudbyder. Med Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, der beskytter din online aktivitet, kan ingen læse dine data, se, hvilke websteder du besøger eller begrænse bestemte typer trafik, såsom streaming af video.

Undgå spionage og throttling

Ved at skjule din IP-adresse og placering gør Cisco AnyConnect det sværere for websteder og tjenester at opkræve højere priser eller vise målrettet annoncering baseret på placering. Undgå at blive for meget for en ferie eller en online ordre.