Què és Transflower?

TransFlower és un proveïdor de serveis VPN per a empreses i empreses especialitzades en protol Cisco amb TLS i DTLS.TransFlower només proporciona paquets de subscripció que poden ser compatibles amb els clients que utilitzin amb clients Cisco anyconnect vpn. Amb aplicacions per a Windows, Mac, iOS, Android, Linux, encaminadors, així com configuracions manuals per a Linux, encaminadors sense fil.

VPN és la xarxa privada virtual, un túnel segur entre dos o més dispositius. La connexió a una VPN us proporciona una connexió xifrada a Internet. Això permet mantenir-se en privat, mantenir-se segur i accedir al contingut en línia que vulguis, sigui on estiguis. Però el cert és que tot aquell vell potocol s’envelleix i ja no és tan segur.

AnyConnect utilitza HTTPS / SSL per connectar-se mentre que l’altre client VPN pot utilitzar IPSEC i Microsoft PPTP L2TP IPSEC. Generalment, els clients VPN han estat assassinats i només el client AnyConnect s'està donant suport endavant.

Les VPN Cisco AnyConnect utilitzen TLS per autenticar i configurar l'encaminament, i després DTLS per xifrar i transportar eficientment el trànsit VPN tunelat i poden tornar al transport basat en TLS on els tallafocs bloquegen el trànsit basat en UDP. El protocol DTLS que utilitzen els servidors Cisco AnyConnect es va basar en un esborrany preestrenyat no estàndard de DTLS 1.0, fins que el 2018 es va afegir suport per a l'estàndard DTLS 1.2.

Molt més que una VPN

Amagueu la vostra adreça IP i la vostra ubicació

No es pot interceptar des dels punts d’hots Wi-Fi com aeroports i cafeteries, coneixent les contrasenyes, els correus electrònics, les fotos, les dades bancàries i altra informació sensible. Tot i això, si es compara amb els mètodes de xifrat VPN de Noraml, el xifrat de Cisco Anyconnect amb el servei de xifratge de nova generació, i també A continuació es recullen diversos mètodes de xifrat compatibles amb VPN AnyConnect:

• Xifrat fort, inclosos els AES-256 i 3DES-168. (El dispositiu de passarel·la de seguretat ha de tenir una llicència Crypto fort habilitat.)
  • Xifrat de propera generació, que inclou algoritmes NSA Suite B, ESPv3 amb IKEv2, claus RSA de 4096 bits, grup 24 de Diffie-Hellman i SHA2 millorat (SHA-256 i SHA-384). (Només s'aplica a connexions IPsec IKEv2. És necessària una llicència Cisco AnyConnect Premium.)

Xifra les teves comunicacions

Transmiteu tots els vostres programes i pel·lícules en alta definició a qualsevol dispositiu. Hem optimitzat la nostra xarxa per proporcionar la màxima velocitat sense límits d’amplada de banda i trànsit il·limitat. Baixeu-vos qualsevol cosa en segons i feu xerrades de vídeo amb una memòria intermèdia mínima.

Mira el teu contingut favorit

Desbloqueu fàcilment llocs i serveis com Facebook, Twitter, Skype, YouTube i Gmail. Obteniu el que vulgueu, fins i tot si us han dit que no està disponible al vostre país o si esteu a una xarxa d’escoles o oficines que limita l’accés.

Desbloqueu els llocs web censurats

Deixeu de suspendre els governs, els administradors de xarxa i el vostre ISP. Amb el client de mobilitat segura de Cisco AnyConnect vigilant la vostra activitat en línia, ningú pot llegir les vostres dades, veure els llocs que visiteu o restringir determinats tipus de trànsit, com ara la transmissió de vídeo.

Eviteu espiar i accelerar

En ocultar la vostra adreça IP i la ubicació, Cisco AnyConnect dificulta que els llocs i els serveis cobrin preus més alts o mostrin publicitat orientada en funció de la ubicació. Eviteu que se us sobrecarregui les vacances o les comandes en línia.

• 85 Els usuaris han Trobat Això Útil